U bent hier

Meducation @ Work is ontstaan uit een intensieve samenwerking waarbij de passie voor het bijbrengen van expertise aan derden centraal staat.

Dominiek D'haene, zaakvoerder, staat sinds 2009 aan het roer van Meducation @ Work. Dominiek is ambulanceverpleegkundige en neemt de leiding over diverse 112-hulpdiensten in Oost- en West-Vlaanderen. Deze expertise zorgt er voor dat de meest uiteenlopende items binnen de gezondheidszorg aan bod kunnen komen. Een uitgebreid netwerk van vakexperten zorgen er mee voor dat Meducation @ Work aan elke vraag tegemoet kan komen waarbij de klant echt "op-maat" geholpen kan worden.

Onze stevige marktpositie hebben wij in de loop der jaren kunnen opbouwen omdat wij niet geloven in standaard-opleidingen waarbij lesgevers worden ingezet die geen enkele voeling (meer) hebben met de werkvloer... Al onze docenten moéten nog dagdagelijks in het werkveld staan om bij ons aan de slag te kunnen.  De medische wereld evolueert danig snel dat lesgevers die niet meer in contact staan met de werkvloer dan ook vaak achterhaalde info overbrengen naar cursisten; zeker als het gaat om organisaties waar het opleidingsaanbod in een vast en onbespreekbaar programma zit.

Omdat onze praktische aanpak door onze klanten dusdanig wordt gesmaakt, bieden wij voor elke opleiding een gerichte praktische manier van werken aan waarbij zelfs ongevalssimulanten het voor de cursist moeilijk maken om te onderscheiden wat echt of gespeeld is; hierdoor blijft de lesmaterie beter hangen waardoor de werkgever bij een crisissituatie effectief kan rekenen op een koelbloedige en getrainde hulpverlener; wat tenslotte het doel moet zijn van onze opdracht!

Onze belangrijkste waarden en normen komen terug in elke opleiding die wij organiseren.

Partners

Naast FOD Tewerkstelling, Arbeid en Sociaal overleg, FOD Mobiliteit, FOD Onderwijs en Kind & Gezin werken wij ook in opdracht van diverse grote spelers op de markt van het volwassenenonderwijs die beroep doen op onze expertise. Zij kunnen telkenmale rekenen op een stipte, professionele en uiterst duurzame samenwerking waarin wij een neutrale en bijzonder discrete positie aan nemen waarbij de klant centraal staat.

Sectoren

Meducation@ Work is vooral actief in de sectoren waar de overheid kwaliteitsnormen oplegt; hiermee streven wij dagdagelijks naar een optimale klantentevredenheid waarbij elke opleiding door de deelnemers er van objectief geëvalueerd worden.