U bent hier

Onze opleidingen worden allen op maat en in open overleg met de klant ingericht. Sommige opleidingen bieden we aan in open aanbod, maar initieel is elke opleiding individueel te boeken door elke klant; zij het als bedrijf, zij het als particulier.

Bekijk gerust ons onderstaand aanbod en contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer info!

De opleiding die je zocht niet gevonden? Geen enkel probleem; contacteer ons gerust voor een op-maat aanbod.

Ons opleidingsaanbod

Door middel van het zeer praktisch simuleren van EHBO-situaties wordt elke deelnemer opgefrist inzake de voornaamste EHBO-handelingen.

Aan de hand van duidelijke en zeer praktische uitleg van de docent worden alle EHBO-topics zoals omschreven in het KB 15/12/2010 grondig toegelicht.

Deze cursus is er op gericht om crisissituaties in te schatten en levensreddende handelingen snel en doeltreffend toe te passen bij baby’s en kinderen.

De modules zijn erkend door de FOD Mobiliteit in het kader van nascholing voor beroepschauffeurs voor 7 kredietpunten. Kredietpunten zijn slechts 5 jaar geldig.

Wij beschikken naast erkenningen voor opleidingen in kinderopvangvoorzieningen en de nijverheid, ook over een erkenning inzake de opleiding van dienstencheque-medewerkers.

Op basis van onze erkenning door het Agentschap Zorg en Gezondheid bieden wij ambulancediensten een op maat gemaakte opleiding in kader van het niet-dringend liggend ziekenvervoer.