Home

Ambulancier
niet-dringend liggend ziekenvervoer

Over deze opleiding

Op basis van onze erkenning door het Agentschap Zorg en Gezondheid bieden wij ambulancediensten een op maat gemaakte opleiding in kader van het niet-dringend liggend ziekenvervoer. 

De cursus bestaat uit een specifieke opleiding waarin de cursist alle mogelijke werkingsmiddelen van een ambulance leert kennen om elke patiënt de correcte zorg toe te dienen. De opleiding bestaat uit een theoretisch geelte (16u conform het KB van 15/12/2010) en uit een praktisch gedeelte (8u)  die doorgaat binnen een ambulancedienst waar kwaliteit voor opleiding, materiaal, personeel èn patiënt centraal staat.

De cursist kan dus na de 24u durende cursus perfect worden ingezet in een (niet-112) ambulancedienst gezien de cursist de nodige wettelijke theoretische achtergrond, maar ook de praktische kennis onder de knie heeft.

Verrijk je competenties

Een voordeel voor de werkgever en werknemer, maar ook zeker voor de patiënt! Elke cursist ontvangt na het slagen in de evaluatieproef een wettelijk attest van “Hulpverlener-Ambulancier Niet-Dringend Liggend Ziekenvervoer”, aangevuld met een attest dat bij sollicitatie kan worden voorgelegd aan de werkgever waarin de cursusinhoud staat die aantoont dat de kandidaat de nodige basiskennis en –kunde bezit om te fungeren in een secundaire ziekenwagendienst.

  • Wil u een nieuwe professionele weg inslaan en een job als ziekenwagenhulpverlener beoefenen?
  • Wil u als ambulancedienst uw medewerkers laten voldoen aan de normen, omschreven door het Agentschap Zorg en Gezondheid?

Contacteer ons dan geheel vrijblijvend voor meer info!

Inschrijven

Schrijf meteen nu in via onderstaand inschrijvingsformulier.

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Woonplaats (*) Bedrijf Vraag of opmerking

Interesse in een opleiding voor ambulancier?

Contacteer ons

© 2020 Meducation@Work - BE 0819.805.693 - privacy policy - cookie-policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Meducation@Work gebruik van cookies. Meer informatie    OK