U bent hier

Basisopleiding EHBO-Hulpverlener (KB 15/12/2010)

Aan de hand van duidelijke en zeer praktische uitleg van de docent worden alle EHBO-topics zoals omschreven in het KB 15/12/2010 grondig toegelicht.

De inzet van een simulant maakt de theoretische info bijzonder tastbaar voor de cursist. Na gunstige evaluatie ontvangt de cursist het wettelijk attest van EHBO-hulpverlener conform het KB 15/12/2010. 
 

Tijdens deze tweedaagse opleiding krijgen de cursisten een doorgedreven EHBO-opleiding die afgesloten wordt met een theoretische en praktische competentie-evaluatie. Gezien onze aanpak waarbij de theorie ook in de praktijk wordt omgezet door middel van inzet van een simulant is elke cursist onmiddellijk inzetbaar als EHBO-hulpverlener binnen een organisatie, bedrijf, jeugdvereniging, voetbalclub, enz...

Onze unieke aanpak maakt van deze EHBO-opleiding een unieke ervaring met hoe het er in realiteit aan toe gaat; een troef die ons typeert binnen de sector!

Prijs inclusief certificaat, trainingsmateriaal, koffie en water, broodjesmaaltijd.

Schrijf nu in voor 1 van onze open, erkende basisopleidingen EHBO-hulpverlener cfr het KB 15/12/2010 te Lochristi dmv het inschrijvingsformulier hiernaast:

Prijs: 
€275 excl. btw 21%
Deelnemers
Deelnemer 1